Managed hosting door True

Nederlander wint prestigieuze softwaretestprijs

 

Bob van de Burgt

Bob van de Burgt

De veertiende European Testing Excellence Award is gewonnen door Bob van de Burgt van het bedrijf Professional Testing. Deze prestigieuze prijs wordt elk jaar tijdens de gala-avond van de EuroStar-conferentie uitgereikt aan een softwaretester die zijn leiderschap in en bijdrage aan het vak softwaretesten meer dan bewezen heeft. EuroStar is de grootse softwaretest gerelateerde conferentie van Europa.

Bob van de Burgt was de eerste persoon ooit in Nederland die is afgestudeerd op het onderwerp softwaretesten, dit was in 1994. Daarnaast heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de testmethodes TestFrame (1999) en Risk and Requirement Based Testing (2003) en schreef de boeken 'TestFrame' en 'Succesvol Testmanagement', die deze methodes beschrijven.

Verder was Van de Burgt meer dan tien jaar bestuurslid van TestNet, waarvan zes jaar als voorzitter. Ook is hij al jarenlang de Nederlandse EuroStar Country Ambassador, was hij in 2008 de Programme Chair van EuroStar en heeft hij tijdens zijn werk veel testers opgeleid en gecoacht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4594704). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Hoi Bob,

Mooie prijs!! Gefeliciteerd!!!

Gefeliciteerd Bob, mooie verdienste!

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×