Managed hosting door True

Net-academie neemt concurrent iCTS over

 

Overname

Ict-opleider Net-academie heeft per 1 september 2012 voor een onbekend bedrag de Noord-Hollandse concurrent iCTS overgenomen. iCTS is actief in en rondom Alkmaar en de kop van Noord-Holland, Net-academie heeft verkoopkantoren in Purmerend en Den Helder. iCTS blijft onder de eigen naam bestaan en blijft zich richten op de regio Alkmaar. Bij Net-academie werken acht mensen, bij iCTS vijf.

iCTS heette eerst CTS en is al twintig jaar een gevestigde naam in Alkmaar en de kop van Noord-Holland. Het management van iCTS heeft een stapje terug gedaan en het huidige management van Net-academie, onder leiding van Hans van Oosterhout, gaat de operationele zaken uitvoeren. Met de overname wil Net-academie in eigen lokalen dagelijkse trainingen verzorgen en test- en toetscentrumactiviteiten starten in de kop van Noord Holland. Er zijn geen dubbelfuncties en er worden geen mensen ontslagen. Wel worden de administratieve taken gecentraliseerd.

In company en e-learning

'Vanuit het businessmodel van Net-academie wordt er getraind op de locatie van de klant', zegt opleidingscoördinator Hans van Oosterhout. 'We merken een duidelijke behoefte bij klanten aan trainen buiten de vertrouwde eigen locatie. Met de nieuwe invulling van het management van iCTS krijgen we de mogelijkheid om met drie lokalen onze activiteiten op deze locatie volgens onze filosofie te doceren. De klanten van iCTS behouden de vertrouwde locatie en krijgen nu de mogelijkheden om en in company te trainen én of-school learning(e-learning) in te kopen.'

De trainingsfaciliteiten en trainingsmethodiek van iCTS aan de Edisonweg 14C in Alkmaar blijven bestaan en dit wordt uitgebreid met bedrijfstrainingen van Net-academie. Daarnaast zullen er meer interactieve leermodules uit het portfolio van Net-academie worden toegevoegd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4559786). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×