Managed hosting door True

Heeftictvacatures.nl start met Smart Source

 

De banenwebsite Heeftictvacatures.nl van recruiter klikwork heeft de eerste vijf websites van in totaal twintig nichesites gelanceerd. Het gaat hier om de niches Java, .Net, Sharepoint, software en tester. Met de lancering van deze nicheboards is ook Smart Source gelanceerd. Dit is een dienstverlening waarbij het sourceteam van het nicheboard actief gaat werven en zorgt voor instroom.

De vacature wordt wervend en zoekmachinevriendelijk herschreven en uitgezet in een netwerk van sites, social media en actieve werving. Werkgevers betalen, uitgezonderd een klein bedrag voor start-up, alleen bij succes. Deze succesfee wordt uitgesmeerd over zes maanden. Wordt de arbeidsrelatie beëindigd, om welke reden dan ook, dan stopt ook de facturatie.

Marcel van der Meer van Heeftictvacatures.nl en expert bij Computable: 'Wij creëren een nicheplatform voor werkgevers en werknemers en zorgen voor hoog kwalitatieve vacatures. Geen spookvacatures bij cv-schuiver, maar direct solliciteren bij de werkgever. Met Smart Source kan een werkgever er van op aan dat wij er alles aan doen om zijn doelgroep te bereiken. Werkgevers weten vaak prima talent te selecteren, maar hebben moeite om instroom te genereren.'

De eerste opdrachtgevers die van de dienst gebruikmaken zijn Winvision en Luminis.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4537094). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.