Managed hosting door True

Universiteit Utrecht krijgt nieuwe ICT-directeur

 

Carolien Besselink wordt de nieuwe directeur informatiemanagement en ict-dienstverlening bij de Universiteit Utrecht. In haar nieuwe functie geeft ze leiding aan de hoofden van de afdelingen Informatiemanagement, de beleidsafdeling en het ICT Service Centrum.

Besselink (1959) is momenteel plaatsvervangend directeur bij de Belastingdienst/Centrale Administratie, en geeft leiding aan de units Gegevens en Informatiemanagement. Ze treedt per 1 juli 2012 in dienst bij de Universiteit Utrecht. Besselink geeft in haar huidige functie leiding aan circa 450 medewerkers.

Carolien Besselink begon haar loopbaan als trainee bij IBM en werkte daar vijftien jaar in technische, advies- en projectmanagementfuncties. Ruim tien jaar geleden stapte zij over naar de rijksoverheid en werkte daar als afdelingshoofd informatiebeleid en als afdelingshoofd ict. Ze is tevens docent Management van IT aan de opleiding Executive Master of IT Auditing van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Carolien Besselink studeerde aan de Technische Universiteit Delft af op computer graphics en volgde de Executive Master of IT-Auditing bij de UvA.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4483590). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×