Managed hosting door True

New Horizons groeit in Europa

 

De internationale ict-opleider New Horizons opent de komende weken een aantal nieuwe vestigingen in Europa. In Zweden, Roemenië, Albanië en Israël komen er nieuwe vestigingen bij, vertelt Mike Smith, bij New Horizons verantwoordelijk voor de Europese vestigingen. Ook in Nederland worden op korte termijn nieuwe vestigingen geopend. Het aantal Europese vestigingen komt daarmee op vijftig.

De nieuwe vestigingen van New Horzions in de verschillende Europese landen worden geopend in samenwerking met nieuwe franchisenemers. Zij huren de merknaam en trainingsmethode en - materialen waarmee zij ict-opleidingen geven. New Horizons is gespecialiseerd in cursussen voor ict'ers en eindgebruikers rondom de producten van Microsoft en Cisco. De opleidingen worden gekenmerkt door een combinatie van zelfstudie, lessen via internet en inloopuren.

'In Zweden doen wij sinds kort zaken met een nieuwe partner die al actief was in de opleidingenmarkt. Die gaat nu onze ict-opleidingen onder onze naam en met onze lesmethode aanbieden', vertelt  Europees manager Mike Smith van New Horizons. 'In Roemenië is er een ict-dienstverlener gespecialiseerd in beveiligingssoftware die nu als nieuwe activiteit onze opleidingen gaat geven. Onze partners komen dus uit uiteenlopen hoeken van de markt.' Ook in Israël heeft New Horizons een opleidingspartner gevonden die onder de merknaam aan de slag gaat.

Nederland

In Nederland opent New Horizons op korte termijn zes nieuwe vestigingen. Als eerste wordt een nieuwe vestiging in Utrecht geopend in de zogeheten Conclusion-toren tegenover het FC Utrecht-stadion Galgenwaard. Deze vestiging vervangt de verouderde locatie van New Horizons nabij NS-station Lunetten aan het Furkaplateau.

Binnen acht weken volgen vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Daarna opent de nieuwe New Horizons-partner Erik Boersma vestigingen in Den Haag, Zwolle en Groningen. Het contract met ict-opleider NH Corporate Training in Rotterdam - met vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Zwolle en Groningen - werd door New Horizons per 26 april beëindigd. Deze onderneming mag geen opleidingen meer geven onder de merknaam New Horizons.

Investeerder

In februari ging franchisenemer New Horizons Learning in Utrecht failliet. Deze onderneming had opleidingcentra in Utrecht en Apeldoorn. Investeerder Boersma kocht diezelfde maand de activiteiten uit dit faillissement. Kort daarop sloot hij een contract met New Horizons voor de vestigingen in het westen en noorden van Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3344717). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.