Managed hosting door True

Genomineerden Broos van Erp Prijs zijn bekend

Broos van Erp

De genomineerden van de Broos van Erp Prijs zijn bekend gemaakt tijdens het Nationaal Ict-event in Utrecht. De vier bedrijven die de strijd aangaan om 25.000 euro zijn: Catawiki, een online catalogus voor verzamelaars, Mimic Media, een ontwikkelaar van virtuele paskamers, Serious Toys, ontwikkelaar van elektronische leermiddelen en Greeting, een aanbieder van voicemaildiensten.

De Broos van Erp prijs is een aanmoedigingsprijs voor een succesvolle, startende ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf, die een zakelijke en innovatieve toepassing op het gebied van nieuwe technologie in de markt zet. De 25.000 euro wordt beschikbaar gesteld door het ministerie van Economische Zaken. De jury let met name op de toepassing van nieuwe technologie of een innovatieve toepassing van bestaande technologie.

De winnaar van de Broos van Erp prijs 2010 wordt bekend gemaakt tijdens de elfde editie van de Nationale ICT Awards op 21 april 2010 in Den Haag. Brancheorganisatie ICT~Office organiseert de uitreiking samen met het ministerie  van Economische Zaken,  ICTRegie, Stichting ICT~Milieu en de Gemeente Den Haag. De prijs is een van de vier prijzen die worden uitgereikt. Andere prijzen zijn de ICT~Office Innovatie Award, de ICT~Milieu Award en de ICTRegie Award.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.