Managed hosting door True

Cisco komt met certificaat voor architect

 

Cisco komt met een nieuw certificaat voor ict'ers: Cisco Certified Architect. Het is het hoogst haalbare niveau van accreditatie binnen het trainingsprogramma van de netwerkleverancier. De opleiding gaat vooral over het omzetten van zakelijke wensen naar technische netwerkontwerpen.

Volgens de opleider zijn veel van de huidige certificeringen vooral gericht op technologie, terwijl bijvoorbeeld Unified Communications er juist voor zorgt dat er behoefte is aan ict'ers met specialistische kennis van netwerken. Het nieuwe certificaat moet daarop inspelen.

Ict'ers die willen deelnemen aan het opleidingstraject, moeten beschikken over het certificaat Certified Design Expert en ongeveer tien jaar ervaring hebben in de automatisering. Bovendien moeten ze voorafgaand aan het certificeringsprogramma een sollicitatieronde doorlopen.

De studie wordt afgesloten met een examen, waarbij de studenten hun voorstel presenteren en hun architectuuroplossingen moeten verdedigen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2982737). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Weer een "certificatie", ik wordt er helemaal simpel van. Vooral cashcow voor de leverancier, echte waarde van dit soort bedrijfsdiploma's is minimaal. Dat je je iedere keer weer moet certificeren voor nieuwe versies geeft al aan hoe vergankelijk deze zijn.

Doe liever een echte opleiding...

Och jee, Cisco heeft weer wat nieuws!

Even een nieuwe stelling: 80% van de werknemers EN werkgevers zou prima met Skype kunnen communiceren. Met externe contacten? Maar natuurlijk! Zolang je het maar laat weten aan ze/hullie/DE klant :)

En mensen zonder internetaansluiting kunnen je ook bereiken met een SkypeIn/SkypeOut-account.

CCna ccnp ccie cca cde cissp ra re cisa itil cobit atam mcse mcsd mca etc etc
En mijn baas die bijna 5 x zo veel verdient heeft alleen maar een MBA.

Een leverancier die bepaalt of iemand architect is?

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×