Managed hosting door True

ICT-bedrijven netwerken in Nederlandse Valley

 

Ict-bedrijven en ict-opleidingsinstituten uit de regio de Gelderse Vallei vormen onder de naam Ict valley een regionaal ict-netwerk. Iedere zes maanden organiseert Ict Valley de netwerkbijeenkomst Ict Valley Café waar de participanten discussiëren, kennis uitwisselen en netwerken. Bedrijven die actief deelnemen aan Ict Valley zijn onder andere Bit, Covide, Kender Thijssen, Simac ict Nederland en Terrazur Internet Professionals. Het eerstvolgende Ict Valley Café vindt plaats op 4 juni.

Het doel van het netwerk en de bijbehorende website is het uitwisselen van ict-kennis en -vaardigheden. Ook staat het bevorderen van samenwerking centraal, enerzijds met de opleidingsinstellingen in de Vallei-regio en anderzijds tussen ict-bedrijven onderling. De website ict-valley.nl geeft een overzicht van de meewerkende regionale aanbieders en hun kennisdomeinen.

Tijdens de vierde Ict Valley Café-netwerkbijeenkomst op 4 juni vertelt directeur van de NDIX Jeroen van de Lagemaat over digitale marktplaatsen voor organisaties. Deze non-profitorganisatie wil het regionale vestigingsklimaat verbeteren en innovatie bevorderen door onbeperkte beschikbaarheid te realiseren van ict-diensten en breedbandverbindingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2943628). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.