Managed hosting door True

Netwerkbeveiliger start opleidingscentrum

 

Personeelsleden van beveiligingsbedrijf Pinewood krijgen binnenkort verkoop- en communicatieles. Ook doen ze kennis op over de producten van de netwerk- en databeveiliger. De werkgever hoopt daarmee in te spelen op ontwikkelingen in de markt en het ontstaan van nieuwe beveiligingsrisico's. Om de kennis in de praktijk efficiënt te kunnen toepassen, wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld.

Netwerk- en databeveiliger Pinewood gaat werknemers opleiden. Het bedrijf wil naast de technische kanten van het werk ook aandacht besteden aan persoonlijke vaardigheden.

De medewerkers volgen verkoop- en communicatietrainingen. Ook wordt hun kennis van beveiligingsproducten bijgespijkerd. Om ervoor te zorgen dat de lesstof ook in praktijk gebruikt wordt, stellen de deelnemers samen met een personeelsmedewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan op.

"Iedereen heeft unieke kwaliteiten die een krachtige basis kunnen vormen voor succes", zegt Pinewood-directeur Hans Doornbosch. "De beveiligingsmarkt is volop in beweging en nieuwe producten, technologieën en ook beveiligingsrisico's volgen elkaar in hoog tempo op. Met deze training bereiden we onze medewerkers optimaal voor op hun werkzaamheden bij Pinewood."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2920495). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×