Managed hosting door True

Opleider Ctrain ontwikkelt combinatietraining

 

Een combinatietraining moet beheerders leren omgaan met virtualisatiesoftware van VMware met een Netbackup-omgeving. Het is de eerste samengestelde cursus die Ctrain introduceert. De komende tijd wil de opleider nog meer combinaties gaan maken.

Opleider Ctrain gaat ict'ers combinatietrainingen geven. De eerste cursus gaat over producten van softwareleverancier VMware en de beveiligingsprogramma's van Symantec NetBackup. Dat heeft het opleidingsinstituut laten weten.

De nieuwe training is bedoeld voor systeembeheerders, system engineers, netwerkbeheerders, backup-beheerders en backup operators. Tijdens de vijfdaagse klassikale training besteden docenten vooral veel aandacht aan het praktijkgedeelte van de lesstof.

Breed portfolio

Jos Wolbers, operations manager bij Ctrain: "Doordat we een breed portfolio aan training van leveranciers hebben, zijn combinaties eenvoudig te maken. Denk bijvoorbeeld aan server- en datamangementtrainingen."

De komende tijd gaat de opleider nog meer combinatietrainingen ontwikkelen. Ctrain doet dat samen met partner Xpert Training Group.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2910422). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×