Managed hosting door True

Banometer: minder vacatures voor beheerder

 

Het totaal aantal ict-vacatures in de landelijke kranten en vakbladen is licht gestegen. Er wordt het meest gezocht naar de applicatieprogrammeur en het hoofd applicatiebeheer. Toch is het aantal oproepjes op de papieren vacatureborden minder dan aan het begin van 2009.

Nadat het aantal vacatures voor systeembeheerders vorige week even een opleving had, staat de teller voor deze functie weer op zes. Dat is evenveel als twee weken geleden.

Het totaal aantal personeelsadvertenties in de landelijke bladen staat nu op 113. Dat is iets meer dan zeven dagen geleden. Er wordt het meest gezocht naar de applicatieprogrammeur/-analist en het hoofd applicatiebeheer. Voor die functies plaatsten personeesfunctionarissen afgelopen week achtereenvolgens vijftien en zestien advertenties.

Ondanks de lichte stijging van deze week is het aantal vacatures over een langere periode gedaald. Nu staat de teller op 400, maar aan het begin van dit jaar ging het nog om 591 papieren advertenties.

Over de Banometer

De Banometer toont het aantal ict-personeelsadvertenties in 27 landelijke kranten en vakbladen. De gegevens zijn afkomstig van Intermediair Arbeidsmarkt Analyse en Nielsen Media Research.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2905691). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×