Managed hosting door True

Update - Fujitsu Services werft ICT'er met sushi

 

Sushi in de vorm van computermuizen moet tweehonderd netwerkbeheerders, consultants en systeembeheerders enthousiasmeren voor een baan bij Fujitsu Services. Het Europese dienstverlenende onderdeel van de Fujitsu Groep geeft met het uitdelen van het Japanse gerecht het startsein voor een nieuwe wervingsactie.

De wervingsactie waarmee ict-dienstverlener Fujitsu Services tweehonderd automatiseerders wil aantrekken, gaat dinsdag 10 maart van start. De werkgever hoopt potentiële werknemers aan te spreken door in Utrecht sushi uit te delen. De Japanse lekkernij wordt opgediend in de vorm van computermuizen.

Het Europese onderdeel van de Fujitsu Groep zoekt onder andere netwerkbeheerders, consultants en systeembeheerders. Met het aannemen van de nieuwe ict'ers wil het bedrijf minder afhankelijk zijn van externe medewerkers.

Fujitsu Services deelt de sushi uit aan de Utrechtse Daltonlaan, in de buurt van het pand van concurrent Capgemini Outsourcing. Fujitsu Services heeft in Nederland ongeveer 650 medewerkers.

Update - dinsdag 10 maart, 14.00 uur

Een woordvoerder van Fujitsu Services laat weten dat het bedrijf de wervingsactie verplaatst naar Nieuwegein. Het bedrijft gaat ict'ers werven op de stoep van ict-dienstverlener Ordina.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2891763). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Wat een leuke actie zal dat opleveren zeg!

Eindelijk een ict-bedrijf met humor. Hulde!

Ook wel eens een prettig geluid in alle crisis verhalen

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×