Managed hosting door True

Comparex start met detachering voor datacentra

 

Datacenterspecialist Comparex gaat een eigen detacheringsdivisie opzetten. Belangrijkste reden is de toenemende vraag uit de markt naar ict-specialisten bij het inrichten van een datacenter.

In de markt voor detacheerders zit volgens velen de klad. Erkende bureaus zijn niet in staat om hun mensen te verhuren. Het is daarom verrassend dat Comparex juist zo'n divisie opzet. De onderneming voelt zich daarin gesterkt door de marktbehoefte aan tijdelijke expertise voor datacenteromgevingen die het signaleert.
 
Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met hoge beheerkosten van ict-omgevingen. Daardoor besluiten zij hun opslag en servers te consolideren en eigen rekencentra op te zetten. Daarvoor is specifieke expertise en ervaring nodig, die men meestal niet in huis heeft.
 
Voor Comparex juist een gat in de markt. "Wij zijn door onze ervaring en kennis sterk in het oplossen van problemen. Vanuit deze achtergrond komen we met doordachte en bovenal praktische oplossingen", zegt Fred van Dulken, directeur Comparex Nederland.
 
De detacherings-ict'ers van het bedrijf zijn gespecialiseerd in opslagconsolidatie, serverconsolidatie, back-up, heropslag en herstel bij calamiteiten, op basis van meerdere platformen, zoals Unix, Linux en Windows.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/248377). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×