Managed hosting door True

Ordina stuurt personeel naar de universiteit

 

Vanaf dit najaar biedt automatiseerder Ordina zijn medewerkers de mogelijkheid om de masteropleiding Software Engineering te volgen aan de UvA. Kwaliteitsverbetering en kennisuitbreiding zijn de achterliggende doelen van het bedrijf.

Nieuwe en huidige werknemers van Ordina kunnen vanaf november 2007 een deeltijd masteropleiding Software Engineering volgen aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Tijdens de opleiding komen technieken, methoden en vaardigheden aan bod die essentieel zijn om een software engineering-project succesvol uit te voeren.

De nadruk ligt bij de tweejarige opleiding voornamelijk op het verwerven van inzicht en het oplossen van problemen. De opleiding draagt hierdoor bij aan verdere verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening bij de automatiseerder, en aan de kennisuitbreiding van zijn medewerkers. Het dagelijks onderwijs wordt verzorgd door een klein team dat wetenschappelijke kennis combineert met ervaring in het bedrijfsleven.

Edwin Damen, business unit manager bij Ordina: "In de opleiding worden zowel conceptuele als technische vakken gegeven. Hierdoor krijgen de studenten een zo breed mogelijk inzicht in de materie. De opleiding wordt afgesloten met een onderzoeksproject, zodat ze aan het einde van hun opleiding in staat zijn om de meest recente inzichten en ‘best practices' in software engineering toe te passen op complexe projecten."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2123764). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Kijk, dat is een mooi initiatief. Kost even wat, maar dat krijg je snel terug. Ben alleen bang dat Ordina deelnemers zal verplichten zich voor een aantal jaar aan het bedrijf te binden. (Vanuit Ordina-kant logisch)

Ik ben idd benieuwd hoelang Ordina eist dat de deelnemers verpicht blijven.

Verder vind ik het een zeer goed initiatief waar zowel Ordina als de deelnemers beter van worden.

Jullie reageren op een twee jaar oude bericht.

Vacatures bij Ordina
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×