Managed hosting door True

XRC Services neemt Fiberlinq over

 

Deal handen schudden overname

Ict-dienstverlener XRC Services uit Nistelrode neemt Fiberlinq over. Dit Rotterdamse bedrijf levert diensten gebaseerd op internet over glasvezel. Door deze acquisitie breidt XRC Services zijn dienstenportfolio uit. Het bedrijf kan klanten voortaan bedienen met een landelijk dekkend datanetwerk op zowel DSL- als glasvezeltechniek. Daarmee wil XRC Services de concurrentie aangaan met partijen als KPN en RoutIT.

'De overname is voor ons een stap naar nog meer professionalisering en met een eigen netwerk kunnen we onze klanten nog directer en beter van dienst zijn. Zowel DSL-netwerken als glasvezelnetwerken kunnen we overal realiseren, waardoor we ook andere aanvullende dienstverlening kunnen aanbieden, zoals ons hosted telefonieplatform OfficeOne VoIP', zegt algemeen directeur Dave Spijker.

XRC Services biedt ict-oplossingen voor de detailhandel, bedrijventerreinen, kantooromgevingen, het onderwijs en de horeca. Naast het eigen rechtstreekse verkoopkanaal biedt het zijn diensten aan via een indirect partnerkanaal; Data Comfort is een van de partners.

Het bedrijf voert een groeistrategie waarbij het middels overnames een steeds bredere dienstverlening wil aanbieden. Daarbij kijkt de ict-dienstverlener ook naar grensoverschrijdende acquisities.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5703072). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×