Managed hosting door True

TamTam neemt Expand Online over

 

deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Internetbureau TamTam neemt het Rotterdamse marketingbureau Expand Online over. Beide bureaus werken voortaan samen onder één dak. Wel blijft het marketingbureau, dat zich richt op zoekmachine marketing, online adverteren en web analytics, onder eigen naam opereren.

Internetdienstverlener TamTam wil uitbreiden in binnen- en buitenland. De samenwerking met Expand Online is na de eerdere overname van Supersteil een volgende stap in deze groeiambitie. Het internetbureau groeit hiermee naar tweehonderd medewerkers en een gezamenlijk omzet van twintig miljoen euro. Beide bedrijven werkten de afgelopen jaren al samen aan klanten als FloraHolland, de Hogeschool Rotterdam en Ziggo.

TamTam is een internetdienstverlener met kantoren in Amsterdam, Delft, Utrecht en Rotterdam. Tot de klantenkringen behoren onder andere betaalzender HBO, Waternet, Nationale Opera & Ballet en Artsen zonder Grenzen. Expand Online is een online marketingbureau dat zich richt op zoekmachine marketing, online adverteren en web analytics. Marlies Dekkers, Rituals en TomTom behoren tot het klantenbestand.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5599337). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×