Managed hosting door True

Dell opent Europees Internet of Things-lab

 

Dell heeft zijn eerste internet of things (IoT)-lab in Europa geopend. Het lab helpt organisaties bij het ontwikkelproces van IoT-oplossingen. Het doel hiervan is dat organisaties IoT-oplossingen versneld kunnen aanbieden. Dell opende in november 2014 al samen met Intel een IoT-lab in Amerika. Het Europese lab is gevestigd in Limerick in Ierland.

Bedrijven kunnen in het internet of things-lab hun ideeën bespreken met de technici en IoT-specialisten van Dell. Organisaties moeten met behulp daarvan hardware, software en diensten kunnen integreren tot complete IoT-oplossingen. Deze oplossingen kunnen in het lab worden ontworpen, gemodelleerd, geïmplementeerd en getest.

Directeur van OEM Solutions bij Dell EMEA, Dermot O’Connell, legt uit dat het lab organisaties een flexibel en schaalbaar platform biedt voor de ontwikkeling van internet of things-oplossingen. ‘De specialisten in ons lab helpen hen om de complexiteit terug te dringen en hun ideeën te realiseren.’

Internet of Things gateway

Naast het eerste Europese IoT-lab, introduceert Dell ook zijn eerste eigen IoT-oplossing: de IoT-gateway. Dit apparaat verzamelt, verwerkt en beveiligt sensorgegevens aan de rand van het netwerk. Hiermee kunnen organisaties het ontwikkelingstempo van IoT-oplossingen volgens Dell opvoeren. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5410783). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Slim, zouden (veel) meer bedrijven moeten doen. Software en hardware samenbrengen voor diverse oplossingen. Daar zit toekomst in.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×