Managed hosting door True

Proximedia neemt de activiteiten Ion-ip België over

 

Dienstenleverancier Proximedia neemt de activiteiten over van het bedrijf Ion-ip België, beter bekend onder de naam Online Internet. Begin deze maand opende Ion-ip nog een datacentrum in Amsterdam.

Ion-ip België telt zo'n 11.000 klanten aan wie het diensten levert zoals hosting, internet- en netwerkverbindingen, integratie van telefonie, gegevens en video/multimedia, beveiliging en performance management. Proximedia wil zowel de eigen klanten als die van Ion-ip België (nog steeds onder de naam Online) een nieuw assortiment van internetdiensten aanbieden. Zo wil Proximedia binnenkort een professioneel adsl-aanbod lanceren, gekoppeld aan een back-updienst voor online gegevens, Dataprotex, ontwikkeld door Proximedia.
 
Proximedia werd opgericht in 1998 en biedt het mkb een 'all in'-internetformule. Het Brusselse bedrijf concentreert zich daarbij op vier diensten die elkaar aanvullen: verhuur en onderhoud van computermateriaal; de ontwikkeling, updates en hosting van websites; internetdiensten zoals de aansluitingsmogelijkheden, het beheer van domeinnamen, beveiligd beheer van e-mailadressen en de beveiliging van gegevens; en internetopleiding, telefonische bijstand en reparatie ter plaatse.
 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/388682). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×