Managed hosting door True

Microsoft biedt Vista ook online aan

 

Microsoft maakt zijn nieuwe Windows Vista besturingssysteem beschikbaar via internet. Daar kunnen klanten het pakket aanschaffen en downloaden. Dat meldt Wall Street Journal.

Het is onwaarschijnlijk dat dit in groten getale gaat gebeuren, maar beschikbaarheid van Vista online laat zien dat Microsoft aan het experimenteren is met zijn distributiemethoden. Het downloadbestand bevat ook Office 2007. Het gaat in beide gevallen om de versies die op 30 januari op de markt worden gebracht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1837815). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Als de prijs er ook naar is (lees: stuk goedkoper) dan heb ik hier wel degelijk oren naar. Helaas zal het qua prijs wel weer niet of nauwelijks uitmaken, Microsoft kennende. 550 euro voor een besturingssysteem is gelukkig al spotgoedkoop...

De duurste OEM Vista versie is 93 euri. Dus dat valt best mee toch?

+/- 100 euru voor een OEM is niet duur (zelfde als XP) met helaas wel het feit dat je verplicht bent er een nieuwe pc omheen te kopen.

Natuurlijk worden er ook OEM's verkocht zonder pc maar dat is/was in principe niet de bedoeling van Microsoft. En 500 euro voor een OS is naar mijn mening ook debiel voor een retail versie.

Moet de headline niet zo zijn? "Microsoft biedt Vista version X ook in de winkels aan."
Is het niet al belachelijk om een digitaal product in de winkels in dozen te verkopen? Ik denk van wel. Jammer voor al dat papier, plastic en die verloren arbeid dat voor de dozen gebruikt worden.

Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×