Managed hosting door True

HPE komt met blockchain-as-a-service

Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Hewlett Packard Enterprise (HPE) komt met zijn eerste product in het HPE Mission Critical Blockchain-portfolio. Met de Mission Critical Distributed Ledger Technology (DLT)-oplossing kunnen klanten distributed ledger workloads draaien op platforms met de hoogste beschikbaarheid.

Mission Critical DLT registreert transacties via een gedecentraliseerd computernetwerk en biedt verschillende branches een scala aan potentiële toepassingen. Veel organisaties merken bij de implementatie van blockchainoplossingen dat generieke infrastructuren en publieke cloudomgevingen niet de vereiste ondersteuning bieden voor performance, security, schaalbaarheid en betrouwbaarheid.

De Mission Critical DLT-oplossing van HPE zorgt voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van blockchaingerelateerde bedrijfsapplicaties. Deze oplossing bevat de schaalbaarheid en SQL-integratie die niet gerealiseerd kan worden met workloads die draaien in een publieke cloudomgeving of generieke infrastructuur.

DLT-as-a-Service

De Mission Critical DLT-oplossing is onderdeel van de bredere opvatting van HPE om blockchain workloads te voorzien van sterkere capaciteit. Deze oplossing wordt aangeboden op HPE Integrity NonStop platforms. In het mission critical platform van HPE wordt de distributed ledger technology van softwarebedrijf R3 geïntegreerd. Deze combinatie biedt klanten de mogelijkheid om distributed-ledger workloads te draaien in omgevingen die 100 procent fouttolerantie vereisen op mission-critical niveau. Daarnaast biedt het schaalbaarheid om met de business mee te groeien en SQL-integratie met legacy systems.

HPE Mission Critical DLT wordt in het begin van 2018 verwacht. Later in het jaar kunnen klanten tegen betaling toegang krijgen tot een ‘DLT-as-a-Service’ omgeving voor tests en productiegebruik.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.