Managed hosting door True

VMware koopt VeloCloud voor software-defined

 

cloud computing

De Amerikaanse virtualisatieleverancier VMware neemt VeloCloud Networks over. Dat bedrijf uit het Californische Mountain View levert software-defined wide-area network-technologie (sd-wan) uit de cloud voor bedrijven en service providers. De transactie wordt naar verwachting eind januari 2018 afgerond.

VeloCloud is opgericht in 2012. Het levert drie clouddiensten: cloudgebaseerde sd-wan, cloudnetwerken en gevirtualiseerde diensten. Het hoofdkantoor zit in Mountain View. Daarnaast beschikt het over kantoren in Noord Amerika, Engeland, Frankrijk, Italië, India, Japan en Australië.

Met de overname wil VMware zijn networking-portfolio uitbreiden en end-to-end automation, applicatiecontinuïteit en security van het datacenter tot de edge mogelijk maken. Bovendien moet het een bijdrage leveren aan zijn netwerkvirtualisatieplatform VMware NSX.

VMware stelt dat klanten via VeloCloud op een veilige en betrouwbare manier toegang krijgen tot clouddiensten, privédatacenters en SaaS-gebaseerde applicaties. Het verwacht bedrijven hiermee te ondersteunen bij hun applicatiegroei, netwerkflexibiliteit en implementaties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6239196). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×