Managed hosting door True

Canon koopt softwareleverancier Nokavision Software

 

Contractondertekening door (v.l.n.r.) Rob Steenvoorden (Nokavision), Joop van Boerdonk (Canon Nederland) en Ronald Kerkhof (Nokavision)

Canon Nederland lijft Nokavision Software uit Den Bosch in. Dit bedrijf levert software voor klantcommunicatie. Met de overname wil Canon de positie op het gebied van klantcommunicatie en innovatieve slimme apps verstevigen. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Nokavision Software is sinds 1997 leverancier van oplossingen op het gebied van klantcommunicatie. Joop van Boerdonk, algemeen directeur van Canon Nederland, over de aankoop: ‘Klanten vragen Canon steeds vaker hun processen efficiënter en effectiever te maken. Dankzij deze overname kunnen we aan deze behoefte voldoen.’

De nieuwe aanwinst maakt onderdeel uit van de Canon Group, maar blijft opereren vanuit de huidige locatie in ’s-Hertogenbosch en onder de huidige bedrijfsnaam.

Overnames

De overname van Nokavision volgt ruim een jaar na de overname van Docspro in maart 2016. Dit bedrijf, gevestigd in Alphen aan den Rijn, levert oplossingen voor document- capturing, documenmanagement en intelligente documentverwerking. Met de aankoop verwachtte het printerconcern de Nederlandse klanten betere oplossingen te kunnen bieden voor het optimaliseren van document gestuurde bedrijfsprocessen zoals klantenwerving, factuurverwerking, postkamerdigitalisering en beheer van personeelsdossiers.

Canon is opgericht in 1937 en actief op het gebied van beeldverwerking en informatiesystemen voor zakelijk en particulier gebruik. Binnen de Canon-groep zijn wereldwijd ruim 200.000 medewerkers werkzaam.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6024296). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×