Managed hosting door True

Epson lijft textielprinterfabrikant Robustelli in

 

Monna Lisa digitale inkjet-textielprinter van Robustelli

Het Japanse printerconcern Epson neemt Robustelli over. Dit is een Italiaanse fabrikant van textielprinters. Het hoofdkantoor van Robustelli bevindt zich in Como, het hart van de Italiaanse en Europese textielprintindustrie. Epson en Robustelli werken al geruime tijd samen aan innovaties in de digitale inkjet-textielprinttechniek. Paradepaardje van Robustelli is de industriële textielprinter Monna Lisa.

Robustelli is een Italiaans familiebedrijf; Epson neemt alle aandelen over van de Fratelli Robustelli S.r.l. Hoewel beide bedrijven al lang met elkaar samenwerken, verwachten ze middels een overname de mogelijkheden van digitale inkjet-textielprinting wereldwijd beter onder de aandacht van klanten te kunnen brengen. Daarvoor zullen ook de r&d-investeringen worden verhoogd.

De markt voor digitale textielprinting wereldwijd zal tot 2019 jaarlijks groeien met zo’n 25 procent, volgens onderzoeksbureau Wtin Intelligence. Om hierop beter in te spelen gaat Epson zijn verkoop- en servicenetwerk voor de Monna Lisa verder uitbouwen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5789206). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×