Managed hosting door True

Lenovo en Juniper starten samenwerking

 

deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Hardwareleverancier Lenovo sluit een samenwerkingsovereenkomst met netwerkleverancier Juniper. Met dit partnerschap willen de bedrijven hun producten en technologieën bundelen om een nieuwe generatie van converged, hyper-converged en hyper-scale datacenterinfrastructuur-oplossingen te ontwikkelen.

Klanten kunnen dankzij de samenwerking een breed portfolio van netwerkproducten van Juniper via Lenovo krijgen, inclusief de bijbehorende netwerkondersteuning. Doordat de hardware en software in het datacenter zijn opgesplitst, maken de twee bedrijven het mogelijk om open, flexibele oplossingen op de markt te brengen en kunnen klanten gebruik maken van het ONIE-model (Open Network Install Environment).

Rekening houdend met de behoeften van klanten in snelle voorzieningen en eenvoudig beheer, werken beide bedrijven samen aan vereenvoudigd beheer en de juiste instrumenten, zodat klanten in het datacenter gebruik kunnen maken van Lenovo's xClarity management software evenals Junipers Network Director en Contrail SDN software.

Daarnaast zijn Juniper en Lenovo van plan om verschillende oplossingen samen op de markt te brengen voor zakelijke klanten, service providers, channel partners en system integrators.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5718392). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×