Managed hosting door True

Drie grootste Paradigit-winkels en PDC starten door

 

Groen licht

De drie grootste winkels van de failliete computerwinkelketen Paradigit in Eindhoven, Utrecht en Maastricht blijven open als aanvulling op de Paradigit.nl-webwinkel. Hiermee zijn de banen van bijna honderd van de ruim tweehonderd medewerkers gered. Ook het distributiecentrum PDC in Eindhoven blijft open.

'We hebben de toekomst van ons bedrijf zeker gesteld, waarbij de fysieke winkel een verlengstuk is van de online strategie', aldus Arjen de Koning, oprichter en eigenaar van Paradigit.

Met de doorstart wordt ook de productgarantie van klanten overgenomen. Voor alle garantieaanvragen kunnen klanten terecht op Paradigit.nl en de winkels in Eindhoven, Utrecht en Maastricht.

Negen andere Paradigit-winkels blijven dicht. De vijf shop-in-shops in de V&D sluiten definitief, nu het doek voor het warenhuis na de mislukte doorstart is gevallen.

De twaalf winkels van computerbedrijf Paradigit en de vijf 'shop-in-shops' die recent bij V&D waren gestart, werden vorige week failliet verklaard, evenals het distributiecentrum PDC van de winkels. De webwinkel Paradigit.nl werd wordt geraakt door dit faillissement, evenals de zusterbedrijven Skool en ISL Automatisering.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5705405). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×