Managed hosting door True

Samsung opent derde Nederlandse Business Center

 

Samsung Business Centers

Samsung heeft in Wateringen het derde Samsung Business Center geopend. Alle ondernemers in de regio Haaglanden kunnen nu binnenlopen in de nieuwe vestiging om advies te krijgen over uiteenlopende zakelijke it-oplossingen. Met het uitrollen van de Business Centers wil Samsung zijn positie in de zakelijke markt uitbouwen. Later dit jaar volgen er meer openingen van Samsung Business Centers.

Nederlandse ondernemers kunnen op dit moment terecht in het Samsung Business Center in Eindhoven, Groningen en Wateringen. Door middel van het uitdijende netwerk van regionale vestigingen wil Samsung zijn positie in de zakelijke markt verstevigen. Voor Samsung is dit een logische ontwikkeling, vanwege het diverse aanbod van zakelijke oplossingen.

Zo levert Samsung onder andere cloudmonitoren, maar verkoopt het ook grote presentatieschermen, printers, notebooks, tablets en smartphones aan de zakelijke markt. Samsung is bovendien gaan samenwerken met softwarepartners als Microsoft, Citrix en VMware. De professionele software is aangesloten op alle Samsung-elektronica.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4569584). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.