Managed hosting door True

Vakbeurs Office Expo verplaatst naar maart 2013

 

Evenementenhal Gorinchem

De eerste editie van Office Expo 2013 in de Evenementenhal in Gorinchem is een maand vervroegd. In eerste instantie stond deze vakbeurs voor de kantooromgeving van 16 tot en met 18 april op het programma. De beurs is nu verplaatst naar 12 tot en met 14 maart 2013. Er blijkt in april in dezelfde periode een ander evenement te zijn, de Quantore Relatiedagen, waar ook potentiële exposanten voor de Office Expo staan.

Beursorganisator Henk Fennema wil achttien jaar nadat de laatste Efficiencybeurs in de RAI werd gehouden met de Office Expo nieuw leven blazen in een vakbeurs over kantoorinrichting en kantoorautomatisering. Fennema, die na onderzoek vaststelde dat er nog steeds behoefte bestaat aan een vakbeurs over kantoorinrichting, wil op de eerste editie van Office Expo zo'n honderd standhouders presenteren die actief zijn op de markt van inrichting, automatisering, facilitaire dienstverlening, telecom en kantoorartikelen. Daarbij zal de beurs extra aandacht besteden aan het nieuwe werken.

De doelgroep is volgens Fennema breed: 'als je interesse hebt in de ontwikkelingen van de kantooromgeving, dan ben je welkom. Datzelfde geldt uiteraard voor leveranciers en resellers.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4556388). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×