Managed hosting door True

Rubicon vernieuwt applicatielandschap Hobaho

 

Sierteelt

Ict-leverancier Rubicon gaat het huidige applicatielandschap van bemiddelaar en veilinghuis in de sierteelt Hobaho herontwikkelen en optimaliseren. Met de vernieuwing wil Hobaho zeker zijn van de continuering van zijn digitale dienstverlening en meegaan met de hedendaagse technologische ontwikkelingen.

Rubicon werkt al jaren voor Hobaho op het gebied van advisering, applicatieontwikkeling en -beheer. De leverancier werkt vooral met Microsoft-technologie. De leidraad voor het vernieuwingstraject vormt de eerder opgestelde functionele- en technische blauwdruk, welke aan de hand van inhoudelijke workshops zijn vastgesteld.

Primair is het project een technologische migratie van de oude systemen naar een nieuw platform. Daarnaast zal een aantal nieuwe functies worden toegevoegd en een aantal beperkingen worden opgeheven. Zo worden onder andere de interne processen sterk vereenvoudigd en zal het online invoeren van leveranties en areaalgegevens mogelijk worden. Het vernieuwingstraject is op één augustus 2012 van start gegaan en wordt naar verwachting binnen een jaar afgerond.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4552440). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×