Managed hosting door True

Centric en mITE gaan mobility-samenwerking aan

 

Ict-dienstverlener Centric heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met enterprise mobility-specialist mITE. Door de sterke toename van het gebruik van smartphones en tablets binnen zakelijke omgevingen zocht Centric naar een partner op het gebied van mobile device management.

De overeenkomst omvat het resellerschap van twee producten voor mobile device management: MobileIron en MaaS360. Bij MobileIron wordt alle mobiele apparatuur beheerd vanuit een centraal managementsysteem en voorzien van de gewenste policy's. MaaS360 is een cloud-gebaseerde mobile device management-oplossing. Indien gewenst brengt mITE advies uit en biedt het bedrijf ondersteuning bij de implementatie van deze producten.

'Binnen bring your own device (byod) willen steeds meer klanten van Centric een oplossing voor het beheren en beveiligen van smartphones en tablets binnen hun netwerk', zegt Hans Hengst, alliance manager bij Centric. 'Om aan die vraag te kunnen voldoen zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte partner. Wij zijn een samenwerking aangegaan met mITE, omdat dit bedrijf een specialist is op dit gebied en ruime kennis en ervaring heeft met het uitvoeren van dit soort projecten.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4543013). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Centric
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×