Managed hosting door True

Rackspace kiest voor Windows Server 2012

 

Rackspace gaat Windows Server 2012 ondersteunen in zijn cloud- en traditionele hosting-oplossingen. Ondanks dat dit nieuwe serverbesturingssysteem van Microsoft nog niet officieel gelanceerd is, biedt Rackspace wel al volledige ondersteuning aan klanten.

'We zijn diep in het besturingssysteem en zijn functionaliteit en mogelijkheden gedoken om met die kennis onze klanten beter te kunnen ondersteunen', zegt Rackspace-cto John Engates. 'Met dit platform kunnen we virtuele machines van de ene fysieke server naar de andere verplaatsen zonder downtime. Deze stap sluit ook prima aan op de Sharepoint-activiteiten die Rackspace via zijn Cloud Sites-aanbod is gaan intensiveren sinds de overname van Sharepoint911 eerder dit jaar. Wij beschikken hierdoor over een club zeer ervaren Sharepoint-specialisten.'

Microsoft's Windows Server 2012 is momenteel in 'release candidate'-fase. Het kan gecombineerd worden met Hyper-V hypervisor voor multi tenant clouds die automatisch zowel isolatie als applicatie- en gegevensbeveiliging bieden. Rackspace biedt hier bovenop zijn Fanatical Support, een ondersteuning waarbij klanten 24/7 proactief geholpen worden en er een melding verzonden wordt wanneer er problemen zijn met een applicatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4539102). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×