Managed hosting door True

Jaguar Land Rover kiest voor datacentrum Colt

 

Autofabrikant Jaguar Land Rover gaat voortaan gebruikmaken van het datacentrum van Colt in het Britse Solihull. Binnen vier maanden worden de bestaande it-faciliteiten overgezet. Volgens Colt is het de eerste keer dat een grote klant gebruikmaakt van het modulaire aanbod van Colt. Daarbij wordt een datacenteromgeving van tevoren geconfigureerd met de aanwezige racks en cold-aisle containment-structuur om een tijdige levering te garanderen.

Volgens Colt is het ontwerp van zijn modulaire datacenterboxen ISO27001-gecertificeerd (een standaard voor beveiliging) en beschikt het over een Power Usage Effectiveness (pue) van 1,21. De pue ligt stukken lager ten opzichte van conventionele datacenters (2,0 of hoger). De pue is een kengetal waarmee de energie-efficiency van datacenters wordt uitgedrukt.

De databoxen zijn beschikbaar voor ruimten van 125 m2, 250 m2 of 375 m2, of als combinatie van een of meerdere van deze modellen met het standaardmodel van 500 m2. Ze zijn geschikt voor zowel carrier-neutral Colt-sites als klantlocaties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4458919). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×