Managed hosting door True

Switch Datacenters werkt met Custom Connect samen

 

Handen schudden

Switch Datacenters, een high-density carrier neutraal datacenter in Amsterdam Zuidoost, gaat samenwerken met Custom Connect, een wereldwijde carrier-neutrale reseller van high-performance netwerken. In de samenwerking levert Custom Connect zijn klanten verbindingen voor nagenoeg alle nationale en internationale carrier-netwerken.

Het partnership richt zich op het gezamenlijk aanbieden van netwerk neutrale connectiviteitsopties met een focus op ‘low-latency'. ‘De samenwerking met Switch Datacenters biedt ons de gelegenheid samen te werken met mensen die begrijpen waar de markt behoefte aan heeft', stelt Olav van Doorn, executive director van Custom Connect. ‘Het begint allemaal bij het kunnen inspelen op de snelle veranderingen waar de markt mee te maken heeft. Door het bieden van deze carrier-neutrale oplossingen kunnen we onze klanten geven wat ze nodig hebben: een neutraal advies en levering van de allersnelste verbindingen tegen zeer scherpe commerciële condities.'

Het partnerschap komt tegemoet aan de snel groeiende vraag naar hoogwaarde datacentercapaciteit en connectiviteit in Amsterdam. Volgens statistieken van het onderzoeksbureau CB Richard Ellis was Amsterdam in 2011 goed voor een aandeel van 30 procent van de totale groei in datacentercapaciteit in de grote Europese steden. Met een toename van meer dan tienduizend vierkante meter aan datacenter ruimte heeft Amsterdam steden als Londen, Parijs, Frankfurt en Madrid vorig jaar achter zich gelaten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4440727). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×