Managed hosting door True

EMC breidt aanbod uit met producten van derden

 

EMC biedt per direct ook producten aan van derden. Het nieuwe 'EMC Select'-programma omvat producten die vaak gecombineerd worden met EMC's eiegen systemen. Zo kunnen klanten kiezen voor een volledige opslaginfrastructuur van EMC en zijn partners.

Op verzoek van klanten verkoopt EMC vanaf nu tapesystemen, opslagrouters en netwerkkaarten die zijn getest op interoperabiliteit. De eerste beschikbare producten zijn Adic Scalar tapesystemen, Qlogic Sanblade en Emulex Lightpulse-netwerkkaarten, plus CNT FC/9000- en CNT Ultranet-opslagrouters.

"We raden onze klanten aan om hun opslaginfrastructuur uit te bouwen volgens onze ’Information Lifecycle Management’-strategie. ILM zorgt er onder andere voor dat informatie op een voordelige manier beveiligd wordt. Klanten moeten daarvoor een gevarieerde infrastructuur uitbouwen. Om bij de aanschaf ervan het aantal leveranciers te verminderen, lanceren we EMC Select", zegt Geert Van Peteghem, verantwoordelijk voor het partnerbeleid van EMC in de Benelux.

De leveranciers uit het EMC Select-programma - momenteel Adic, CNT, Emulex en Qlogic - leveren zelf diensten en ondersteuning bij hun producten. De servicedesk van EMC zorgt voor het oplossen van de problemen die te maken hebben met de hele opslaginfrastructuur. Daarnaast wordt er hiervoor ook samengewerkt met de betreffende productleveranciers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/343654). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.