Managed hosting door True

Vannier is nieuwe algemeen directeur bij Bull

 

Het Franse ict-dienstenbedrijf Bull heeft Philippe Vannier aangesteld als nieuwe algemeen directeur en bestuursvoorzitter. Hij vervangt Didier Lamouche, die het bedrijf de afgelopen vijf jaar leidde en het tijd vond voor een nieuwe persoon aan het roer. Vannier was hiervoor directeur van technologiebedrijf Amesys, dat eerder dit jaar werd overgenomen door Bull.

De acquisitie van Amesys was een mijlpaal voor Lamouche. Het bedrijf ontwikkelt hoogtechnische elektronische systemen. Met deze activiteiten 'beschikt Bull over alle middelen om groei en ontwikkeling voor de komende jaren te garanderen' liet hij bij zijn vertrek weten.

Wereldwijd werken ongeveer 8600 mensen bij Bull. In Nederland zijn dat er circa 125. Het bedrijf heeft een vestiging in Amsterdam. Bull Nederland wordt geleid door directeur Dick Fens. De organisatie boekte in 2008 in Nederland een omzet van ruim 32 miljoen euro.

In de Computable Consultancy Guide 2009 kwam Bull Nederland als beste uit de bus als leverancier van storage-diensten. De onderneming verzorgt onder meer de ict-infrastructuur van de samenwerkende supermarkten van Dirk van den Broek.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3350771). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×