Managed hosting door True

Michael Capellas leidt joint venture Cisco-EMC

 

Michael Capellas, voorheen ceo van Compaq en voorzitter van HP, gaat Acadia leiden. Dit is een joint venture van Cisco en EMC op het gebied van cloud computing. Acadia levert onder andere V-Blocks. De 'V-Block Infrastructure Packages' zijn complete pakketten voor bedrijven om 'private clouds' op te zetten.

Capellas is nu de baas van Cisco en EMC's Virtual Computing Environment (VCE)-coalitie. Hieraan nemen ook VMware en Intel deel. Acadia is begin 2010 van start gegaan en moet complete infrastructuurpakketten voor cloud computing aan de man brengen volgens het principe 'build, operate, transfer'. Het moet onder andere de Cisco UCS-technologie bevorderen en beconcurreert HP, IBM en Dell.

Acadia levert onder andere V-Blocks. De 'V-Block Infrastructure Packages' zijn complete pakketten voor bedrijven om 'private clouds' op te zetten. De V-Blocks zijn er in drie maten: de high-end-versie (V-Block 2) die 3000 tot 6000 virtuele machines ondersteunt, de midrange-versie (V-Block 1) die 800 tot 3000 virtuele machines ondersteunt en de instapversie (V-Block 0) die 300 tot 800 virtuele machines ondersteunt. Elk pakket krijgt Cisco-netwerktechnologie, EMC-opslag met RSA-security en het VMware Vsphere-platform voor virtualisatie. De beheersoftware van Ionix bestuurt dat alles.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3350162). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×