Managed hosting door True

Avantage stelt Raad van Commissarissen aan

 

In het kader van de verdere professionalisering van ict-dienstverlener Avantage is een Raad van Commissarissen (RvC) ingesteld. Binnen het bedrijf uit Capelle aan den IJssel worden door het RvC drie gebiden afgedekt: financieel, juridisch en algemeen bestuurlijk.

De Raad van Commissarissen (RvC) bestaat uit de volgende drie personen. Jos Elbers (61), voormalig bestuursvoorzitter van INHolland, Peter Vollebregt (57), advocaat en voormalig managing partner van AKD Advocaten en Notarissen in Rotterdam en Joost van der Hulst (47) register accountant en concern controller en directeur van de Stichting Thuiszorg Rotterdam.

Zij gaan hun kennis en kunde aanwenden om vanuit een ander perspectief en specialisme naar Avantage te kijken, aldus directeur Kees Rijkhoff.  'Avantage heeft de ontwikkelingsfase inmiddels achter de rug en wilde daarom mensen in huis halen die, indien nodig, als kritische tegenpolen kunnen fungeren. Inhoudelijk leuk en spannend tegelijk. Na twee decennia is bewust gekeken naar een Raad van Commissarissen waarbinnen de kwaliteiten een synergie vormen.'

Tachtig medewerkers

Er werken ruim tachtig medewerkers bij Avantage. Het bedrijf verkoopt, installeert en onderhoud oplossingen van Microsoft, Novell, Citrix, VMware, HP, RES, NetApp, F-Secure, i365 en Smartsite.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3344331). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×