Managed hosting door True

Kender Thijssen stapt in beeldschermprojecten

 

Ict-dienstverlener Kender Thijssen heeft per 1 mei 2010 de in Capelle aan den IJssel gevestigde beeldschermspecialist More Television overgenomen. More Television is specialist in beeldschermcommunicatie, variërend van grote outdoor led-walls tot en met inhouse tv-netwerken (narrowcasting). Ook het bedenken en produceren van communicatieconcepten en contentbeheer is onderdeel van het portfolio van het overgenomen bedrijf.

Het gekochte bedrijf is vooral gericht op de detailhandel. Momenteel worden ruim 1500 schermen in de Benelux aangestuurd via de servers van More Television. Alle activiteiten en het voltallige personeel zijn overgenomen door Kender Thijssen. More Television (ook wel bekend als More TV) zal als productnaam gepositioneerd worden binnen het ict-portfolio van Kender Thijssen.

Marco Lesmeister, algemeen directeur van Kender Thijssen, zegt met deze overname in één keer in de eredivisie van beeldschermspecialisten te komen. 'Naast infrastructuren, beheer en onderhoud, opslag en virtualisatie geeft Kender Thijssen met More Television nu ook invulling aan de steeds groter wordende vraag naar beeldschermprojecten. Deze overname past dan ook precies in onze strategie om een breder en innovatief aanbod voor de retailmarkt te kunnen bieden.'

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3337923). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.