Managed hosting door True

Erasmus Universiteit kiest voor Dataman

 

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) heeft na een Europese aanbesteding de dienstverlener Dataman geselecteerd als één van de leveranciers voor de levering van servers, opslag en thin clients. De opdracht heeft een looptijd van twee jaar en omvat naast het leveren van de hardware ook de bijbehorende dienstverlening.

De Erasmus Universiteit Rotterdam telt 23.000 studenten en biedt werkgelegenheid aan 2100 medewerkers. Het overgrote deel van de dienstverlening en leveringen zullen plaatsvinden ten bate van het Shared Service Centre ICT (SSC ICT). Het SSC ICT biedt zijn dienstverlening binnen de gehele universiteitsorganisatie aan. Voor service support centers en de centrale diensten, waaronder bijvoorbeeld de strategische staf, wordt integrale ict-dienstverlening verzorgd.

De te leveren hardware is onderverdeeld in een aantal productgroepen: servers, storage & thin clients inclusief bijbehorende diensten binnen de looptijd van twee jaar met een optionele verlenging. De omgeving van het SSC-ICT en de verschillende faculteiten bestaat uit een diverse en grote hoeveelheid oplossingen van verschillende merken. De Erasmus Universiteit beschikt zelf over de expertise om deze omgevingen te beheren. Dataman biedt binnen de aanbesteding een aantal oplossingen.

De aanbesteding was gericht op de levering van (blade)servers, back-up apparatuur en opslag zoals storage area network (san), network attached storage (nas) en direct attached storage (das). Deze apparatuur zal als uitbreiding of vervanging van de huidige apparatuur dienst doen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3337897). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Erasmus Universiteit
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×