Managed hosting door True

Korton kiest datacenterplatform Telindus-ISIT

 

Ict-dienstverlener Telindus-ISIT levert aan it-consultancybedrijf Korton Group een nieuw datacenterplatform. Deze bestaat uit het Cisco Unified Computing System (UCS) en een storage-omgeving van NetApp. De implementatie moet eind april zijn afgerond.

Telindus-ISIT heeft het hostingplatform en de opslagomgeving ontworpen die de Korton Group in staat moet stellen zijn groei de komende jaren voort te zetten. Het it-consultancybedrijf levert vanuit drie werkmaatschappijen diverse ict-diensten. Eén daarvan is het hosten van applicaties en services onder de noemer Korton Application Services Provider (KASPer). Omdat deze tak snel groeit, ging het bedrijf op zoek naar een datacenterplatform dat de komende jaren de benodigde flexibiliteit kan bieden. De keus viel op Cisco UCS omdat dit server-, netwerk-, storage- en virtualisatiecapaciteit combineert in één energiezuinig systeem, aldus Peter Altevogt, managing director van het consultancybedrijf.

De dienstverlener adviseerde een totaaloplossing die naast UCS bestaat uit een opslagomgeving van NetApp. Dit maakt het mogelijk om een dienst zoals Korton Online Backup technisch op een eenvoudiger manier aan te bieden, aldus Altevogt. De implementatie is eind april afgerond.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3320469). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Vacatures bij Cisco

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.