Managed hosting door True

Proact voorziet INHolland van NetApp-opslag

 

Storagedienstverlener Proact heeft een overeenkomst gesloten met Hogeschool INHolland voor de optimalisatie van de opslag- en back-upomgeving van de instelling. Het bedrijf levert voornamelijk hardware, software en diensten van opslagleverancier NetApp. Het betreft een redundante omgeving van 68 Terabyte netto, waarbij op de secundaire locatie is gekozen voor storage-virtualisatie met Netapps V-series.

Dat laatstgenoemde moet de mogelijkheid tot toekomstige samenwerking met andere scholen openhouden. De back-upfunctionaliteit is op opslagniveau geïntegreerd met Netapps snapshottechnologie, waarbij snapshots op twee locaties worden opgeslagen. Hogeschool INHolland beschikt over een testomgeving die functioneel gelijk is aan de productieomgeving. Proact verzorgt zowel de implementatie en migratie als drie verschillende support service-level agreements (SLA's), die aansluiten op de respectievelijke eisen van het productie-, uitwijk- en testsysteem.

Verschillende onderdelen van NetApps portfolio, zoals performance acceleration modules (PAM II)-kaarten, V-Series, SnapManagers voor onder andere VMware Virtual Infrastructure, ASIS deduplicatie, Operations Manager en Flexclone zijn in de oplossing verwerkt. Daarnaast maakt de omgeving volledig gebruik van de 'unified storage'-mogelijkheden van de leverancier. Daarmee zijn zowel CIFS, NFS, Fibre Channel als iSCSI beschikbaar vanuit hetzelfde array.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3313202). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×