Managed hosting door True

Bergler IT Support en Inframotion werken samen

 

Bergler IT Support, onderdeel van dienstverlener Bergler ICT, is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Inframotion. Gezamenlijk bieden ze onder meer online storage, uitwijk, applicatiehosting, tijdelijke capaciteitsuitbreiding en remote access in abonnementsvorm.

Bergler ICT is een ict-dienstverlener met meer dan 175 medewerkers verspreid over vier vestigingen. Sinds de oprichting in 1980 is softwareontwikkeling één van de kernactiviteiten. Naast detachering van ict-professionals, richt het bedrijf zich met zijn zusterorganisatie IT Support op advies, implementatie, onderhoud en beheer van ict-infrastructuren. Inframotion is een bedrijf dat zich specialiseert in het realiseren en beschikbaar stellen van ict-infrastructuurcapaciteit vanuit datacenters.

De samenwerking met Inframotion is daarmee een logische en tegelijk strategische keuze, aldus directeur Rob Wessels van Bergler.  De bedrijven bieden nu samen onder andere online storage, uitwijk, applicatiehosting, tijdelijke capaciteitsuitbreiding en remote access in abonnementsvorm aan.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3201808). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.