Managed hosting door True

Dell krijgt grote order van Eurojust

 

Computerleverancier Dell mag naar verwachting voor twee miljoen euro aan server- en opslagapparatuur leveren aan Eurojust. Dit Europees orgaan voor de justitiële samenwerking zetelt in Den Haag. Eurojust vernieuwt zijn ict. In dat kader liep er een aanbesteding voor de levering van desktops, laptops, applicatie- en beheerserversystemen, opslagapparatuur, accessoires en ondersteunende diensten. Met Dell is een raamovereenkomst gesloten.

De aanbesteding bestond uit twee percelen: een voor de aankoop van hardware (een contract van twee jaar, tweemaal verlengbaar met telkens één jaar) en een voor het onderhoud, de upgrades en aanverwante diensten (een looptijd van vier jaar; driemaal verlengbaar met telkens twee jaar). , voor het onderhoud, upgrades en aanverwante diensten (4 + 2 + 2 + 2).

Op basis van de huidige begrotingslevensduur van computersystemen (25 procent afschrijving per jaar) en hun functionele levensduur (tussen 2 en 6 jaar), kunnen systemen die in het vierde opdrachtjaar zijn aangekocht extra jaren onderhoud door dezelfde contractant nodig hebben, meldt Eurojust.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3185400). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×