Managed hosting door True

Terremark neemt DS3 DataVaulting over

 

Terremark Worldwide, een it-infrastructuurleverancier met storage expertise, heeft DS3 DataVaulting overgenomen. Terremark betaalt 11,5 miljoen dollar voor de datamanagement-producten van DS3 DataVaulting.

Terremark betaalt 11,5 miljoen dollar voor DS3, dat zijn hoofdkantoor heeft in Fairfax in de Amerikaanse staat Virginia. DS3 biedt klanten in de bedrijfs- en overheidssector oplossingen voor snelle en veilige back-up, opslag en herstel van documenten, databases en besturingssystemen.

Het Amerikaanse Terremark Worldwide is leverancier van it-infrastructuurdiensten. Het bedrijf levert aan overheden, grote ondernemingen en web 2.0-klanten een pakket beheerde oplossingen, waaronder services op het gebied van managed hosting, colocatie, netwerken en beveiliging. Daartoe wordt gebruik gemaakt van eigen datacenters in de Verenigde Staten, Europa en Latijns-Amerika en netwerken van grote telecomdienstverleners. Terremark heeft een kantoor in Haarlem en werkt onder meer samen met IBM, VMware, Cisco en Microsoft.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3184598). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×