Managed hosting door True

Datahersteller opent Nederlandse vestiging

 

Datarecoveryspecialist Attingo Datarecovery opent een vestiging in Nederland. Deze nieuwe vestiging zal de gehele Nederlandse markt bedienen. Data recovery behelst de reconstructie van data die door wissen, formattering, een technisch mankement, manipulatie, sabotage of natuurrampen als overstroming en brand bedreigd worden.

Het bedrijf is reeds actief in Oostenrijk, Duitsland en via partners in Frankrijk en Engeland. Er komt een kantoor in Amsterdam. Ondanks de economische recessie neemt de vaag naar datarecovery toe, aldus Robbert Brans, vestigingsmanager van Attingo Nederland.

Het uit Oostenrijk afkomstige Attingo redt data van zowel complexe RAID-systemen of servers tot (externe) harde schijven of usb-sticks. De onderneming heeft daartoe de beschikking over drie eigen moderne clean room laboratoria in Wenen, Hamburg en Nieuw Vennep en beschikt over experts metervaring in de datarecovery. De leverancier claimt een succespercentage van om en nabij de 90 procent van opgeloste data recovery cases.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3184561). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×