Managed hosting door True

HP vervangt storage bij onderwijsinstellingen

 

Ict-dienstverlener NET Services, onderdeel van CSN Groep, heeft onlangs hardware en software voor opslag geïmplementeerd bij de Universiteit Twente en Hogeschool van Utrecht. De onderwijsinstelingen hebben elk een nieuwe HP Enterprise Virtual Array (EVA) 8400 in hun datacenter staan. Deze opslagsystemen vervangen de oude HP EVA 6000-serie.

Met de nieuwe storage-oplossing zegt Universiteit Twente (UT) zijn service level agreement (sla) op het gebied van beschikbaarheid en stabiliteit na te komen.

'Dat was een belangrijke reden om onze systemen te vervangen', stelt Erik Nijboer, beleidsmedewerker IT en coördinator informatiebeveiliging bij de universiteit. Hij vervolgt: 'Voor ons waren vooral de nieuwe techniek en verbeterde snelheid van de HP EVA8400 ten opzichte van de HP EVA 6000-serie van belang. Ook is het nieuwe opslagsysteem zeer makkelijk uit te breiden. Dat is met het oog op de toekomst zeer belangrijk.'

Een ander voordeel is volgens Nijboer dat de apparatuur ten opzichte van de vervangen apparatuur het energievebruik met maximaal de helft kan verminderen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3184058). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Ik ben natuurlijk erg bevooroordeeld, maar een HP-specialist met een goed design is natuurlijk een topcombinatie.

1 EVA8400 ? (geen CA ?)

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×