Managed hosting door True

Product: Diskeeper 2008

 

Diskeeper biedt allerlei gereedschappen om de harde schijf in conditie te houden. Nieuw in versie 2008 is onder andere de mogelijkheid om een bijna volle harde schijf te defragmenteren.

Het programma defragmenteert en controleert het bestandssysteem voortdurend op fouten. Naast die achtergrondprocessen bevat het pakket een nieuw onderdeel voor schijfanalyse, dat per e-mail rapporten kan sturen aan de systeembeheerder. Het eveneens nieuwe Frag Shield 2.0 moet de fragmentatie van systeembestanden en daarmee crashes voorkomen. Het onderdeel I-FAAST 2.0 versnelt het openen van veelgebruikte bestanden met tachtig procent. Licenties voor het MKB zijn online verkrijgbaar voor 64 euro. Het programma is uitsluitend geschikt voor Windows.
http://www.diskeepereurope.com/

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2275512). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Een erg fijne defragmentatietool!
Doet alles op de achtergrond, zonder dat je er last van hebt (hij past zich aan, aan de systemload).

Jammer dat de versies waar je echt wat aan hebt, zo enorm duur zijn. Anders had ik dit programma al lang gekocht.

Oh ja, voor elke versie weer betalen ipv gratis upgraden!

".......moet de fragmentatie van systeembestanden en daarmee crashes voorkomen"
Ik moet het eerste systeem nog tegenkomen dat crasht doordat systeembestanden gefragmenteerd zijn. Dat dit soort crap in advertenties verkondigd wordt is tot daaraantoe, deze info is volkomen misplaatst als news item, en riekt naar sponsoring

Dat dacht je maar.... Ik heb een kleine 2 maanden geleden een mailmarshall server letterlijk plat zien gaan vanwege fragmentatie. Het ding had op een gegeven moment een achterstand van 10-12 uur voor de bezorging van een e-mailtje. De volgende morgen was hij uitgevallen. Beide systeemschijven waren zeer zwaar gefragmenteerd.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×