Managed hosting door True

Computerbehuizer Aegide in handen van management

 

Aegide uit Veghel is geheel in handen gekomen van het management. De directie van dit bedrijf van behuizingen voor ict-infrastructuren en elektronische systemen heeft namelijk het minderheidsbelang van ABN Amro Participaties overgenomen.

Aegide (voorheen Minkels) uit Veghel is geheel in handen gekomen van het management. Directieleden G. Morssinkhof en A. Timmers hadden reeds een meerderheidsbelang en hebben nu het minderheidsbelang van ABN AMRO Participaties overgenomen. Het betreft de aandelen van Minkels International, enig aandeelhouder van Aegide BV.

De positieve marktontwikkelingen en het daardoor ontstane vertrouwen in de toekomst vormen voor de directie de aanleiding om ABN Amro als investeerder uit te kopen. Hoeveel zij voor het pakket heeft betaald is niet medegedeeld.  

Aegide houdt zich  bezig met het inrichten van behuizingen en bewakingssystemen voor computernetwerken en datacentra. Het bedrijf telt zo'n 150 medewerkers en houdt kantoor in zes Europese landen. Tot de  klantenkring behoren ASML, Philips, France Telecom, Cap Gemini en Atos Origin.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2233884). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×