Managed hosting door True

Johann Corlemeijer wordt country manager Avanade België

 

Johan Corlemeijer Avanade België

Het it-consultancybedrijf Avanade, een dochteronderneming van Accenture en Microsoft, heeft Johann Corlemeijer aangeduid als nieuwe country manager van Avanade België. Hij volgt Jan Peeters op die een nieuwe senior rol zal opnemen in de financiële sector.

Johann Corlemeijer is momenteel head of sales bij Avanade Nederland. Hij begon zijn carrière bij Computer Task Group in een reeks van ingenieursposities. Voor Avanade werkte hij bij IBM en Unisys. Corlemeijer heeft een bachelor of science in Informatietechnologie bij HBO universiteit.

‘Ik ben verheugd Johann te verwelkomen als nieuwe country manager van Avanade België’, zegt Nicolas Marry, general manager, Avanade Gallia regio (Frankrijk, Nederland en België). ‘Zijn frisse aanpak, focus en ondernemende spirit zullen cruciaal zijn in de verdere groei van de Belgische business en in de transitie van onze klanten naar “the New”. Ik wil ook Jan bedanken voor zijn leiderschap de laatste drie jaar en we wensen hem veel succes in zijn nieuw avontuur.’ Robert Janssen volgt Corelmeijer op als head of sales bij Avanade Nederland.

Avanade werd opgericht in 2000 door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Het bedrijf heeft zo’n dertigduizend medewerkers in 24 landen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6402570). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.