Managed hosting door True

Wolters Kluwer neemt Adsolut over

 

Deal handen schudden overname

De Nederlandse informatiedienstenleverancier Wolters Kluwer neemt het Belgische Adsolut over. Deze levert tools voor de samenwerking en uitwisseling van gegevens tussen belastingadviseurs en accountants en hun cliënten.

Adsolut uit Diepenbeek werd in 2007 opgericht en telt 24 medewerkers. Het bedrijf biedt een geïntegreerde tool aan die online-samenwerking mogelijk maakt tussen accountants en hun bedrijfscliënten, vooral kmo’s. De software omvat boekhouden en accounting, practice management, erp, rapportering en analyses. Wolters Kluwer verwacht binnen drie à vijf jaar een positieve return on investment (roi) op deze acquisitie.

‘Deze overname versterkt ons bestaande aanbod in België en voegt cloudfunctionaliteit en mobiele oplossingen toe’, zegt Ronny De Goedt, managing director van Wolters Kluwer Tax & Accounting België. ‘Samen met het Adsolut-team willen we verder innoveren om aan de wijzigende klantennoden te voldoen en applicaties te ontwikkelen die een eenvoudige en efficiënte samenwerking mogelijk maken tussen belastingadviseurs en kmo’s.’

Het Nederlandse Wolters Kluwers is aanwezig in veertig landen en bedient klanten in 180 landen. Het heeft 19.000 mensen op de loonlijst staan en draaide in 2016 een omzet van 4,3 miljard euro. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6191824). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Wolters Kluwer
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×