Managed hosting door True

Mooie prijzen te winnen in Kerstpuzzel 2016

 

In de Computable Kerstpuzzel 2016 zijn mooie prijzen te winnen. Wat dacht u van de HP Envy x360 Convertible als hoofdprijs. Dit is een omklapbare laptop met 15 inch scherm die je ook als tablet kunt gebruiken. Verder lopen de prijzen uiteen van een cloudabonnement van Motiv, een slim verlichtingspakket en Apple Watch tot aan een multifunctional van Xerox, stormtech-vest van Panasonic en bonusboek over de Nederlandse softwaregeschiedenis.

In de Computable Kerstpuzzel 2016 'Van A tot Z' komt het jaar nog een keer langs in de vorm van 26 cryptische omschrijvingen over bedrijven, instellingen, personen, zaken en ontwikkelingen die in het nieuws zijn geweest. Het thema van de digitale transformatie komt er zeker in terug.

En we vieren een feestje. Omdat het de tiende editie is - een jubileum - hebben we er een cadeautje bij gedaan: een bonuspuzzel! Daarin zoeken we middels cryptische omschrijvingen tien bedrijven die opmerkelijke overname- danwel deelnametransacties.  

De oplossingen van de Computable Kerstpuzzel en bonuspuzzel 2016 kunnen nog tot en met 15 januari 2017 worden ingezonden. Deelnemers met het juiste antwoord maken kans op één van de mooie prijzen.

Klik hier voor een pdf van de Computable Kerstpuzzel 2016 'Van A tot Z'.

Klik hier voor een pdf van de Bonuspuzzel.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5912655). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×